Файли cookie допомагають нам покращити надання послуг та вдосконалювати цей веб-сайт, аналізуючи те, як ви використовуєте його. Користуючись нашими послугами або продовжуючи перегляд даного веб-сайту, ви погоджуєтеся з нашими правилами застосування файлів cookie. OK Дізнатись більше.

[Вернуться к основному разделу]

Знайти рецепт form

Словарь

Щ

Ласкаво просимо до кулінарного словнику «Kamis», в якому зазначені кулінарні терміни від А до Я. Будь то трави, спеції чи приправи, назви страв або методи приготування їжі, Ви знайдете їх тут, поряд із інформацією про різноманітні продукти з різних куточків земної кулі.

  • Щі
    • Основна, класична російська національна гаряча супова страва. Головна особливість цієї страви, яка відрізняє її від усіх інших страв, - це їх абсолютна не набридливість . Щі можуть споживатися щодня. Основним компонентом є капуста. Крім супу Щі, де рослинну основу складає капуста, в число російських щей входять так звані сезонні та регіональні щі з щавлю, кропиви та ріпи: зелені, кропив'яні і реп’яні. Разом зі щами в основному вживають чорний житній хліб (і це також вкрай важливо). Водночас до них дуже добре підходять пироги з пшеничного масляного тіста або з гречаної каші, або з капусти.

[Вернуться к началу страницы]