Файли cookie допомагають нам покращити надання послуг та вдосконалювати цей веб-сайт, аналізуючи те, як ви використовуєте його. Користуючись нашими послугами або продовжуючи перегляд даного веб-сайту, ви погоджуєтеся з нашими правилами застосування файлів cookie. OK Дізнатись більше.

[Вернуться к основному разделу]

Знайти рецепт form

Тенденції в Смаках 2015

8 смакових тенденцій

Сьогодні, в свою 15-ту річницю, прогноз Смакових Тенденцій від McCormick займає ключові позиції з виявлення найпопулярніших тенденцій, ідей та інгредієнтів, які визначатимуть майбутні смаки. Цей прогноз, створений міжнародною командою експертів компанії McCormick, зокрема шеф-кухарями, кулінарами, спеціалістами з дослідження тенденцій і технологами харчової промисловості, є джерелом натхнення для творчих і незабутніх інновацій у всьому світі.

З більш ніж 20-річним досвідом, Kamis є одним з провідних брендів McCormick в категорії "трави та спеції", пропонуючи українським споживачам велику різноманітність трав, спецій і приправ.

Соковита революція Суміші спецій з різних куточків світу, які набувають популярності Меззе з Близького Сходу Кондитерські рімейки Вегетаріанський умамі Кисле + Солоне На це варто чекати! Копчені спеції

1. Кисле + Солоне

Несподіване поєднання солі крупного помелу з кислими продуктами, наприклад, маринованим імбиром, вишнею, сушеним манго і лимонною цедрою, створює свіжу ноту, що надає страві текстури та яскравого смаку.

2. Соковита революція

Додавання свіжого фруктового пюре, соків, пряних спецій і трав у соуси, пасту та заправки підсилює їх смак. Це також чудовий спосіб отримати додаткову порцію фруктів та овочів.

3. Суміші спецій з різних куточків світу, які набувають популярності

Японська суміш 7 спецій (шичимі тогараші) — пікантне поєднання чилі, кунжуту, апельсинової цедри, норі тощо.
Суміш спецій до шаурми, улюбленої вуличної їжі жителів Близького Сходу, яку приправляють кумином, корицею, чорним перцем та ін.

4. На це варто чекати!

Підніміть кришку та відчуйте розмаїття смаків у рецептах з усього світу, що поєднують ароматні спеції та доступні інгредієнти в апетитних стравах, приготованих на повільному вогні.

5. Меззе з Близького Сходу

Ці чудові соуси та спреди з пікантними травами і приправами – доступний і смачний спосіб ознайомитися з кухнями різних народів світу.

6. Кондитерські рімейки

Класична пряна випічка набуває нових форм і несподіваних смаків в оригінальних десертах, де традиційне «молоко з печивом» знаходить нове застосування.

7. Вегетаріанський умамі

Щоб насолодитися спокусливим «п'ятим смаком», найкраще підійдуть саме вегетаріанські продукти, багаті на природний умамі, а саме: гриби, помідори, батат і норі.

8. Копчені спеції

В процесі копчення аромат спецій і пряних трав стає глибшим, збагачуючи смак страв і напоїв.

[Вернуться к началу страницы]