Файли cookie допомагають нам покращити надання послуг та вдосконалювати цей веб-сайт, аналізуючи те, як ви використовуєте його. Користуючись нашими послугами або продовжуючи перегляд даного веб-сайту, ви погоджуєтеся з нашими правилами застосування файлів cookie. OK Дізнатись більше.

[Вернуться к основному разделу]

Знайти рецепт form

Якіcть

Назад

ua-ourquality2

Спеції та приправи Kamis - це якість у всьому:

  • Найвища якість сировини, найсуворіший контроль його біологічної та мінералогічної чистоти;
  • Стерилізація сировини - унікальна для українського ринку процедура обробки сировини для знищення бактерій і мікробів;
  • Повна стерильність виробництва;
  • Унікальні рецептури, що вдосконалювались роками;
  • Упаковка характеризується високою бар'єрністю і міцністю, яка забезпечує тривале збереження якості спецій (до 3 років)
  • Яскравий, сучасний дизайн упаковки, який привертає увагу покупців;
  • Відзнаки та BRC сертифікація

Якість виробництва

Спеції та приправи KAMIS виробляються в Польщі на одному з найбільших і найсучасніших заводів в Європі з виготовлення приправ і гірчиць МакКормік Польща АТ.

У процесі фасування всі продукти проходять органолептичні та фізико-хімічні аналізи, які забезпечують незмінність зовнішнього вигляду та смаку наших продуктів. Якщо зовнішній вигляд або смак не відповідають нормі, продукт не потрапляє в продаж.

У процесі фасування вся тара, що приходить зі склозаводів дезінфікується, миється і сушиться.

На заводі МакКормік Польща АТ встановлена одна з найсучасніших технологічних ліній з виробництва та фасування гірчиць. Головною перевагою цієї лінії є безперервна обробка вихідних компонентів в замкнутому циклі, що унеможливлює потрапляння в гірчицю яких-небудь непередбачених в технології елементів. Крім цього, лінія дозволяє шляхом вакуумної обробки видалити з гірчиці надлишки повітря, тим самим покращуючи її консистенцію і продовжуючи термін її придатності. Вакуумна обробка дуже рідко використовується конкуренцією. Охолодження, нагрітої під час перших фаз технологічного процесу, гірчиці до температури 20 ° С дозволяє уникнути втрати ароматичних та смакових властивостей. Процес витримки готової гірчиці дозволяє їй набрати відповідний смак і консистенцію. На лінії фасування здійснюється дезінфекція, миття і сушіння баночок, що запобігає мікробіологічному забрудненню гірчиці під час фасування.

Якість сировини

Виробництво продукту високої якості багато в чому залежить від якості сировини. На заводі МакКормік Польща АТ сировину перевіряють декілька разів, а починають з перевірки проби партії, яку надсилає виробник сировини.

При перевірці проводяться аналізи:

  • Органолептичні - перевіряється зовнішній вигляд, запах і смак сировини;
  • Мікробіологічні - які перевіряють наявність хвороботворних мікроорганізмів в сировині;
  • Фізико-хімічні - перевіряється відповідність продукту фізико-хімічними нормам, тобто вологість, щільність та ін.
      Імпортована сировина додатково перевіряється на санітарно-епідеміологічній станції і в незалежній лабораторії. Якщо проба партії позитивно проходить всі аналізи, то дана партія закуповується. Після доставки партії на завод, весь цикл аналізів повторюється, щоб ще раз переконатися в якості партії. У разі незадовільних результатів аналізів партія повертається виробнику.

Стерилізація сировини

У 2004 році на заводі МакКормік Польща АТ була встановлена ​​ система стерилізації, технологія якої дозволяє зберегти цінні ефірні масла і підвищити рівень мікробіологічної чистоти сировини.

Якість продукції

Сучасне обладнання лабораторій допомагає контролювати якість продуктів на всіх етапах їх технічної обробки. З кожної виробничої партії беруться зразки, які зберігаються протягом усього терміну придатності продукту. Для підтримки якості продукції на високому рівні розробляються нові технології виробництва і ретельно підбирається сировина та компоненти.

Якість упаковки

Для того, щоб забезпечити якість упаковок і незмінність їх зовнішнього вигляду, всі упаковки Kamis, що приходять на завод, піддаються перевіркам та аналізами. Якщо упаковка не відповідає зразку або прийнятим нормам, вона повертається виробнику .

На сьогоднішній день спеції, приправи і гірчиці Kamis доступні у продажу в 5 видах упаковок: пакетиках, млинках, скляних баночках, ,блістерах і ПЕТ упаковках для HoReCa.

Пакети Kamis виготовлені з тришарового фольгованого матеріалу, що характеризується високою бар'єрністю і міцністю. Завдяки герметичності упаковки та абсолютній захищеності від потрапляння світла, ефірні олії, які надають приправам їх аромат і смак, не випаровуються та зберігаються протягом тривалого періоду.

Прямокутні скляні баночки забезпечені потрійним дозатором і темно-зеленою кришкою. Естетичні та функціональні баночки забезпечують тривале збереження продукту і призначені для багаторазового використання, а їх форма забезпечує компактність при розташуванні на полиці. Млинки являють собою конструкцію зі скляної баночки з міцним млиновим механізмом нагорі.

Яскравий і привабливий дизайн упаковки привертає увагу покупців на місцях продажу. Пакети забезпечені оригінальними рецептами та рекомендаціями щодо використання.

Найвища якість спецій Kamis підтверджена сертифікатом BRC

BRC (British Retail Consortium) - це асоціація торговців Великобританії, вимоги якої для підприємств харчової промисловості, що постачають продукти торговельним мережам та іншим підприємствам, визначені і визнані на міжнародному рівні стандартом BRC Global Standard for Food Safety. Сертифікат якості вищого рівня BRC на глобальному ринку продуктів, був призначений стати головним критерієм оцінки постачальників роздрібними торговельними мережами та власниками компаній з точки зору відповідності законодавчим вимогам та вважається еталоном належної виробничої практики та безпеки продовольства. Отриманий сертифікат сприяє зростанню репутації підприємства, так як він є гарантією високої якості продукції та безпеки для споживачів.

Інновації

Відділ досліджень та розвитку постійно розробляє нові суміші приправ різних видів складності, які роблять смак і аромат щоденних страв різноманітнішим. До теперішнього часу наш відділ досліджень і розробок створив кілька сотень оригінальних рецептів. Були проведені численні дегустації та тести серед споживачів з метою удосконалення смаку і аромату відповідно до вимог кінцевих споживачів. Крім того, намагаючись завжди бути на крок попереду конкурентів, група експертів компанії McCormick, яка складається з кухарів, вчених, дієтологів, фахівців з маркетингу і технологів харчової промисловості відстежує останні тенденцій і створює нові напрямки в кулінарії, розширюючи сферу застосування наших продуктів.

[Вернуться к началу страницы]