Файли cookie допомагають нам покращити надання послуг та вдосконалювати цей веб-сайт, аналізуючи те, як ви використовуєте його. Користуючись нашими послугами або продовжуючи перегляд даного веб-сайту, ви погоджуєтеся з нашими правилами застосування файлів cookie. OK Дізнатись більше.

[Вернуться к основному разделу]

Знайти рецепт form

Шашлики зі свинини з розмарином, орегано та ч...

Шашлики зі свинини з розмарином, орегано та чилі Recipe
Кількість порцій 4 Складність: Низька Час підготовки інгредієнтів 20 хвилин

Інгредієнти

  • Для Шашликів:
  • 400 г свинячої вирізки, порізаної кубиками
  • 8 молодих картопель, пропарених до м’якого стану, розрізаних навпіл
  • 1 червоний перець, нарізаний шматками
  • 75 г чорізо, нарізаної (або іншої ковбаски)
  • 2 ст.л. лимонного соку
  • 2 ст.л. оливкової олії
  • 1 ч.л. Kamis Розмарин
  • 1 ч.л. Kamis Орегано
  • 1/2 ч.л. Kamis Чилі гострий
  • 8 дерев’яних шампурів, замочених попередньо у воді не менше однієї години
  • Для салату з руколи:
  • 1 пучок руколи, промитої
  • 6 помідорів чері, розрізаних на половинки
  • 1 маленька червона цибулина, нарізана
  • 1 ст.л. оливкової олії
  • Kamis Морська сіль з чорним перцем , за смаком

Спосіб приготування

Kрок 1Попередньо розігрійте гриль до середньої температури.

Kрок 2Нанизати кубики свинини, картоплю, перець і чорізо на дерев’яні шпажки.

Kрок 3Змішайте лимонний сік, оливкову олію, розмарин, орегано і чилі гострий у мисці та змажте цією сумішшю шашлики.

Kрок 4Готуйте протягом 10-12 хвилин, періодично перевертаючи, або доки свинина не буде готова до кінця.

Kрок 5Для салату з руколи змішайте всі інгредієнти в мисці і добре перемішайте, щоб все листя було змащене оливковою олією. Приправити морською сіллю з чорним перцем за смаком.

Kрок 6Подавати салат разом з шашликами

[Вернуться к началу страницы]