Файли cookie допомагають нам покращити надання послуг та вдосконалювати цей веб-сайт, аналізуючи те, як ви використовуєте його. Користуючись нашими послугами або продовжуючи перегляд даного веб-сайту, ви погоджуєтеся з нашими правилами застосування файлів cookie. OK Дізнатись більше.

[Вернуться к основному разделу]

Знайти рецепт form

Реберця гриль у маринаді

Реберця гриль у маринаді Recipe
Кількість порцій 4 Складність: Середня Час підготовки інгредієнтів 30 хвилин

Всі спеції, трави і приправи в рецепті були випробувані професіоналами на ресторанній кухні, тому ми можемо гарантувати ідеальний результат.

Інгредієнти

Спосіб приготування

Kрок 1Ребра замаринувати у гранатовому соку, посипати приправою до гриля і червоним солодким перцем, залишити на ніч у холодильнику.

Kрок 2Фольгу змастити олією , обгорнути в неї реберця і запікати в розігрітій до 220 С° духовці 15-20 хвилин.

Kрок 3При подачі видалити фольгу і посипати морською сіллю. Смачного!

[Вернуться к началу страницы]