Файли cookie допомагають нам покращити надання послуг та вдосконалювати цей веб-сайт, аналізуючи те, як ви використовуєте його. Користуючись нашими послугами або продовжуючи перегляд даного веб-сайту, ви погоджуєтеся з нашими правилами застосування файлів cookie. OK Дізнатись більше.

[Вернуться к основному разделу]

Знайти рецепт form

Лосось в медовому соусі з імбиром

Лосось в медовому соусі з імбиром Recipe
Кількість порцій 4 Складність: Низька Час підготовки інгредієнтів 30 хвилин

Філе лосося, заправлене смачним поєднанням апельсиновий соку з соєвим соусом, медом, імбиром, часником і розмарином, загорнуті у фольгу і запечені у духовці, може бути легко приготоване серед тижня.

Інгредієнти

  • 4 шт. філе лосося
  • 275 г тальятелле, приготованих та підсушених
  • 1 цибулина, порізана
  • 2 зубчики часнику, дрібно нарізаного
  • 2 ст.л. апельсинового соку
  • 2 ст.л. соєвого соусу
  • 2 ст.л. меду
  • 1 ст.л. Kamis Імбир мелений
  • 1 ч.л. Kamis Розмарин

Спосіб приготування

Kрок 1Попередньо розігрійте духовку до 200 ° C.

Kрок 2У мисці змішати апельсиновий сік, соєвий соус, мед, імбир мелений, часник, розмарин і цибулю.

Kрок 3Покладіть філе лосося на фольгу, зверху змажте соусом, обгорніть фольгою і випікайте протягом 15-20 хвилин або до готовності.

Kрок 4Подавати з приготованим тальятелле і нарізаними зеленою цибулею.

В цьому рецепті використовується

[Вернуться к началу страницы]