Файли cookie допомагають нам покращити надання послуг та вдосконалювати цей веб-сайт, аналізуючи те, як ви використовуєте його. Користуючись нашими послугами або продовжуючи перегляд даного веб-сайту, ви погоджуєтеся з нашими правилами застосування файлів cookie. OK Дізнатись більше.

[Вернуться к основному разделу]

Знайти рецепт form

Осетрина по-російськи

Осетрина по-російськи Recipe
Кількість порцій 4 Складність: Середня Час підготовки інгредієнтів 60 хвилин

Інгредієнти

Спосіб приготування

Kрок 1Розділити філе осетрини на порційні шматки. Форму для запікання змастити рослинною олією, викласти рибу, посипати приправою до риби.

Kрок 2Картоплю очистити і відварити до готовності, нарізати скибочками і викласти на рибу.

Kрок 3Для приготування соусу, в сметану додати приправу до страв з картоплі, морську сіль і залити ним рибу з картоплею.

Kрок 4Посипати тертим сиром, скропити олією і поставити запікати на 20-30 хвилин у духовку, попередньо розігріту до 200 ° С.

Kрок 5При подачі посипати зеленню.

[Вернуться к началу страницы]