Файли cookie допомагають нам покращити надання послуг та вдосконалювати цей веб-сайт, аналізуючи те, як ви використовуєте його. Користуючись нашими послугами або продовжуючи перегляд даного веб-сайту, ви погоджуєтеся з нашими правилами застосування файлів cookie. OK Дізнатись більше.

[Вернуться к основному разделу]

Знайти рецепт form

Тріска, запечена в золотистій паніровці з віт...

Тріска, запечена в золотистій паніровці з вітамінним салатом Recipe
Кількість порцій 4 Складність: Середня Час підготовки інгредієнтів 30-60 хвилин

Всі спеції, трави і приправи в рецепті були випробувані професіоналами на ресторанній кухні, тому ми можемо гарантувати ідеальний результат.

Інгредієнти

Спосіб приготування

Kрок 1Філе тріски просушити паперовим рушником, потім окинути в борошно. Яйце в мисці збити. Рибу посолити, потім окинути яйцем і в паніровці.

Kрок 2Зверху полити розтопленим вершковим маслом, викласти рибу на деко з пергаментом або силіконовими килимком і відправити в розігріту до 180 ° С духовку на 10-12 хвилин.

Kрок 3Для приготування вітамінного салату моркву почистити ножем-економкою і нарізати соломкою, дрібно нашинкувати листя капусти і моркву, викласти в глибоку пластикову миску, заправити майонезом і гірчицею, ретельно перемішати, можна навіть пом’яти руками. Викласти на салатні листя на тарілках, поруч укласти нарізані кружальцями помідори і часточки лимона.

Kрок 4Готову рибу викласти на середину тарілки і подавати до столу, злегка приправивши чорним перцем Kamis. Приємного апетиту.

[Вернуться к началу страницы]