Файли cookie допомагають нам покращити надання послуг та вдосконалювати цей веб-сайт, аналізуючи те, як ви використовуєте його. Користуючись нашими послугами або продовжуючи перегляд даного веб-сайту, ви погоджуєтеся з нашими правилами застосування файлів cookie. OK Дізнатись більше.

[Вернуться к основному разделу]

Знайти рецепт form

Форель на пару з ароматними кабачками

Форель на пару з ароматними кабачками Recipe
Кількість порцій 4 Складність: Середня Час підготовки інгредієнтів 30 хвилин

Всі спеції, трави і приправи в рецепті були випробувані професіоналами на ресторанній кухні , тому ми можемо гарантувати ідеальний результат .

Інгредієнти

Спосіб приготування

Kрок 1Філе форелі змастити оливковою олією за допомогою пензлика, посипати приправою до риби і залишити маринуватися на 5-7 хвилин.

Kрок 2Розігріти пароварку. Кабачки нарізати кільцями, моркву брусочками. Рибу разом з морквою відправити у пароварку на 7 хвилин, за 1 хвилину додати нарізані кабачки.

Kрок 3У мисці змішати вінчиком оливкову олію, сік 1 лайма, попередньо розім’явши його або відбивши. Додати морську сіль.

Kрок 4Овочі викласти з пароварки в миску з заправкою, акуратно перемішати і залишити на 1 хвилину.

Kрок 5Форель викласти на тарілку, поруч викласти кабачки, чергуючи їх за кольором, і моркву. Рибу полити заправкою і подавати зі скибочками лайма. Приємного апетиту.

В цьому рецепті використовується

[Вернуться к началу страницы]