Курка джалфрезі в коржі наан що зазвичай готують у кафе на колесах
Тенденції в Смаках

Курка джалфрезі в коржі наан, що зазвичай готують у кафе на колесах

Класична індійська страва – курка з болгарським перцем – стала найбільш популярною стравою, що продається у пересувних закусочних. Подається як сендвіч з начинкою, загорненою у корж наан, а зверху политий апетитним м'ятним йогуртовим соусом.
  • 30Хв

    час приготування

  • 17

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 3 ст.л борошна
  • 1 середній червоний болгарський перець, порізаний скибочками розміром 1 см
  • 1 середній зелений болгарський перець, порізаний скибочками розміром 1 см
  • 2 середніх помідора, нарізаних великими скибочками
  • 1 ч.л цукру
  • 75 мл простого йогурту
  • 3 r м’яти
  • 8 ч.л маринованого лайма*
  • 4 коржі наан, розрізаних на 2 частини
  • 2 ч.л Гриль приправа до м’яса
  • 2 ч.л Кумин (Зира)
  • 1 ч.л Червоний перець солодкий
  • 1 ч.л Морська сіль
  • 1/2 ч.л чорного кунжуту
  • 1/4 ч.л подрібненого кардамону
  • 450 r курячого філе, порізаного на смужки
  • 2 ст.л гі (очищеного топленого масла) або рослинної олії

Приготування

  • Нагріти очищене вершкове масло у великій сковороді з антипригарним покриттям на середній температурі. Викласти смужки філе та суміш борошна зі спеціями, що залишилася, готувати і помішувати протягом 5 - 6 хвилин до готовності. Додати болгарський перець, готувати і помішувати ще 2 хвилини. Додати помідори та цукор, готувати і помішувати протягом 2 хвилин, доки болгарський перець не стане м’яким.

  • Змішати йогурт і м’яту в невеликій ємності. Для кожної порції, покласти 1 чайну ложку маринованого лайму в середину коржа. Зверху додати приблизно 3/4 чашки начинки з філе і суміші перців. Полити 1 столовою ложкою йогурту.