Файли cookie допомагають нам покращити надання послуг та вдосконалювати цей веб-сайт, аналізуючи те, як ви використовуєте його. Користуючись нашими послугами або продовжуючи перегляд даного веб-сайту, ви погоджуєтеся з нашими правилами застосування файлів cookie. OK Дізнатись більше.

[Вернуться к основному разделу]

Знайти рецепт form

Гранульований часник 1100г

Типовий пекучий та гострий запах часнику викликає високий вміст ефірних масел. Ці особливості часнику були відомі в Китаї вже 4000 років тому. Часник є необхідним додатком до жирного м'яса: баранини і свинини, а також дичини, птиці і м'яса кролика. Збагачує аромат шинки, ковбас і паштетів. Ним приправляють рибу, супи, соуси, страви з овочів, грибів, яєць, сирів. Часник часто застосовують в іспанській, грецькій, італійській та угорській кухнях.

Інгредієнти

Гранульований часник

[Вернуться к началу страницы]