Файли cookie допомагають нам покращити надання послуг та вдосконалювати цей веб-сайт, аналізуючи те, як ви використовуєте його. Користуючись нашими послугами або продовжуючи перегляд даного веб-сайту, ви погоджуєтеся з нашими правилами застосування файлів cookie. OK Дізнатись більше.

[Вернуться к основному разделу]

Знайти рецепт form

Ваніль стручок

Ваніль - це вічнозелена витка рослина з жовто-білими квітами, зустрічалася раніше в тропічних лісах Південної та Центральної Америки. В даний час культивується, головним чином, на Мадагаскарі. Це орхідея, квіти у якої не пахнуть. Дивовижний аромат виділяють потріскані плоди, які мають форму стручків.

Застосування

Стручок ванілі застосовується для приготування солодких страв: випічки, морозива, пудингів, кремів і мусів. В кулінарії його також застосовують для приготування ароматизованих алкогольних і безалкогольних напоїв, ванільного кави, ванільного цукру і цукрової пудри, ароматизованих олій для кулінарії. Ваніль також додають у м'ясні страви та соуси.

Інгредієнти

Стручок ванілі

Рецепти, в яких використовується цей продукт

[Вернуться к началу страницы]