Файли cookie допомагають нам покращити надання послуг та вдосконалювати цей веб-сайт, аналізуючи те, як ви використовуєте його. Користуючись нашими послугами або продовжуючи перегляд даного веб-сайту, ви погоджуєтеся з нашими правилами застосування файлів cookie. OK Дізнатись більше.

[Вернуться к основному разделу]

Знайти рецепт form

Кориця трубочка

Кориця - це одна з найстаріших спецій світу. Батьківщиною кориці вважаються тропічні ліси Далекого Сходу. Її отримують з кори молодих гілочок вічнозеленої чагарникової рослини сімейства лаврових. Як листя, так і сама кора виділяють сильний, характерний запах. Однак тільки засушена кора застосовується в кулінарії.

Застосування


Кориця найчастіше використовується в солодких стравах: компотах, джемах (особливо грушевому і яблучному), десертах, шоколаді. ЇЇ використовують в приготуванні гострих льодяників і лікерів, для ароматизації алкогольних і гарячих напоїв (чаїв). А також вона надає неповторний смак стравам з ягнятини, телятини, птиці і яловичини.

Інгредієнти

Палички кориці

Рецепти, в яких використовується цей продукт

[Вернуться к началу страницы]