Файли cookie допомагають нам покращити надання послуг та вдосконалювати цей веб-сайт, аналізуючи те, як ви використовуєте його. Користуючись нашими послугами або продовжуючи перегляд даного веб-сайту, ви погоджуєтеся з нашими правилами застосування файлів cookie. OK Дізнатись більше.

[Вернуться к основному разделу]

Знайти рецепт form

Білий перець мелений

Білий перець - це спеція з гострим смаком . Білий перець цінується більше за чорний За смаком він менш гострий, а його запах — більш ароматний та тонкий.

Білий перець отримують з ягоди тієї ж самої рослини, що і чорний, тільки на відміну від нього, білий перець отримують із зрілих плодів. Інша частина сушиться до набуття відповідного сірувато - кремового відтінку.

Цікаве про білий перець:

Білий перець добре поєднується з гірчицею, базиліком, естрагоном, паприкою, цибулею, майораном, м'ятою, розмарином, чебрецем, імбиром і ялівцем.

Застосування


Білий перець чудово доповнює смак відвареного м'яса, білих соусів, паштетів, риби і сирів. Він покращує смакові якості салатів, страв з овочів, страв з грибів і яєць. Білий перець мелений додається в кінці приготування .

Дозування:
Білий перець використовують в менших дозах, ніж чорний. Для однієї порції не більш одного грама.

Інструкції зі зберігання

Зберігати  білий перець слід в сухому місці, в герметично закритій ємності.

Інгредієнти


Білий перець мелений

Рецепти, в яких використовується цей продукт

[Вернуться к началу страницы]