Файли cookie допомагають нам покращити надання послуг та вдосконалювати цей веб-сайт, аналізуючи те, як ви використовуєте його. Користуючись нашими послугами або продовжуючи перегляд даного веб-сайту, ви погоджуєтеся з нашими правилами застосування файлів cookie. OK Дізнатись більше.

[Вернуться к основному разделу]

Знайти рецепт form

Червоний перець солодкий

Червоний перець солодкий або, як його ще називають, паприка – це пряність, яку отримують з висушених мелених стручків однорічного червоного перцю. Має ароматний запах і солодкий смак.

Застосування


Червоний перець солодкий - використовується в мексиканській, іспанській, угорській, німецькій кухні. Чудово поєднується з м'ясом, особливо свининою, куркою, овочами, особливо томатами і капустою, сиром, яйцями, рибою і морепродуктами. Кладуть паприку в гуляш, чилі, супи, соуси, салати, фаршировані яйця, рис, страви з меленого м'яса. Це компонент багатьох змішаних приправ.

Інгредієнти

Червоний перець солодкий .

Рецепти, в яких використовується цей продукт

[Вернуться к началу страницы]