Файли cookie допомагають нам покращити надання послуг та вдосконалювати цей веб-сайт, аналізуючи те, як ви використовуєте його. Користуючись нашими послугами або продовжуючи перегляд даного веб-сайту, ви погоджуєтеся з нашими правилами застосування файлів cookie. OK Дізнатись більше.

[Вернуться к основному разделу]

Знайти рецепт form

Чорний перець горошком

Чорний перець - це спеція з гострим та пекучим смаком .

Чорний перець - це ягода вічнозеленої повзучої рослини з Південної і Південно-Східної Азії. Його отримують з недозрілих, зелених або жовтіючих плодів. Зібрані ягоди сушать на сонці доки вони не набудуть чорно-коричневого забарвлення.

Цікаві факти про чорний перець:
Чорний перець - це дуже давня пряність. З давніх часів його використовують в Індії. Чорний перець мав неймовірну популярність в Римі - перцем оплачували податки, а у греків чорний перець використовувався, як найкращий жарознижуючий засіб.

Застосування

 Горошок чорного перцю широко застосовують для приготування перших та других страв — овочевих, м'ясних та рибних. Використовують його також при приготуванні заливного з м'яса, риби, маринадів та соусів. Їм заправляють салати, грибні страви, яйця і сир. Чорний перець горошком кладуть на початку або в середині приготування страви (при тривалому варінні перець надає їжі зайву гіркоту), а перед сервіруванням видаляють. Чорний перець в млинку мелють в кінці приготування страви.

Інструкції зі зберігання

Зберігати чорний перець слід у сухому місці, в герметично закритій ємності. Горошини чорного перцю можуть зберігатися досить довго ( кілька років).

Інгредієнти

Чорний перець горошком

Рецепти, в яких використовується цей продукт

[Вернуться к началу страницы]