Файли cookie допомагають нам покращити надання послуг та вдосконалювати цей веб-сайт, аналізуючи те, як ви використовуєте його. Користуючись нашими послугами або продовжуючи перегляд даного веб-сайту, ви погоджуєтеся з нашими правилами застосування файлів cookie. OK Дізнатись більше.

[Вернуться к основному разделу]

Знайти рецепт form

Чорний перець мелений

Чорний перець - це спеція з гострим та пекучим смаком.

Чорний перець - це ягода вічнозеленої повзучої рослини з Південної і Південно-східної Азії. Його отримують з недозрілих , зелених або жовтіючих плодів.Зібрані ягоди сушать на сонці, доки вони не набудуть чорно-коричневого забарвлення.

Цікаві факти про чорний перець:
Чорний перець - це дуже давня пряність. З давніх часів його використовують в Індії. Чорний перець мав неймовірну популярність в Римі - перцем сплачували податки, а у греків чорний перець використовувався, як найкращий жарознижувальний засіб.

Застосування

 Чорний перець - це дійсно універсальна пряність. Її додають в овочеві салати, холодець і інші холодні закуски з м'яса, риби, птиці, сиру, гарячі страви з овочів, яловичини, телятини, свинини, баранини, кролика, курки, індички , гусака, качки, лосося, форелі і інших видів риби, а також в підливи, соуси, пряні суміші та різноманітні напої: чай, каву, збитень, коктейлі, настоянки, горілку, віскі. Чорний перець мелений додають в кінці приготування страви.

Інструкції зі зберігання

Зберігати чорний перець слід в сухому місці , в герметично закритій ємності .

Інгредієнти

Чорний перець мелений

Рецепти, в яких використовується цей продукт

[Вернуться к началу страницы]