Файли cookie допомагають нам покращити надання послуг та вдосконалювати цей веб-сайт, аналізуючи те, як ви використовуєте його. Користуючись нашими послугами або продовжуючи перегляд даного веб-сайту, ви погоджуєтеся з нашими правилами застосування файлів cookie. OK Дізнатись більше.

[Вернуться к основному разделу]

Знайти рецепт form

Базилік

Листя базиліка запашного - рослина, що веде свій початок з тропічних районів Азії та Південної Європи. Володіє пряно-бальзамічним запахом і кислуватим, освіжаючим смаком.

Застосування


Базилік використовується з усіма овочами, особливо добре він підходить до салатів та інших страв з помідорів, капусти, шпинату, квасолі, гороху. Базилік - це відмінна приправа для супів, страв з риби та птиці, свинячих котлет, салатів, сиру, яєць, омлетів, салатів з крабами, зелених соусів і пряного масла. Популярна спеція італійської кухні. Базилік гармонує з часником, а в суміші з розмарином є замінником солі в дієті без солі. Додається до страв в кінці їх приготування

Інгредієнти

Базилік

Рецепти, в яких використовується цей продукт

[Вернуться к началу страницы]