Файли cookie допомагають нам покращити надання послуг та вдосконалювати цей веб-сайт, аналізуючи те, як ви використовуєте його. Користуючись нашими послугами або продовжуючи перегляд даного веб-сайту, ви погоджуєтеся з нашими правилами застосування файлів cookie. OK Дізнатись більше.

[Вернуться к основному разделу]

Знайти рецепт form

Зелень петрушки

Висушене листя петрушки звичайної - рослина, що з’явилась в районі Середземного моря. Нині культивується в Європі, Північній і Південній Америці та Австралії. Зелень петрушки багата на мінеральні солі і вітаміни.

Застосування


Зелень петрушки застосовується для приготування холодних і гарячих соусів, овочевих салатів і страв з сиру та яєць. Крім того, вона використовується для ароматизації супів, бульйонів, м'ясних і рибних страв, а також відварної і печеної картоплі. Додається, найчастіше, в кінці приготування страви.

Інгредієнти

Зелень петрушки.

Рецепти, в яких використовується цей продукт

[Вернуться к началу страницы]