Файли cookie допомагають нам покращити надання послуг та вдосконалювати цей веб-сайт, аналізуючи те, як ви використовуєте його. Користуючись нашими послугами або продовжуючи перегляд даного веб-сайту, ви погоджуєтеся з нашими правилами застосування файлів cookie. OK Дізнатись більше.

[Вернуться к основному разделу]

Знайти рецепт form

Розмарин

Пряність являє собою сушені листя рослини, яку вирощують в районі Середземномор'я. Розмарин має сильний пряний аромат і пекучй, з невеликою гіркуватістю, смак.

Застосування


Розмарин є відмінним доповненням для страв з м'яса, особливо свинини і баранини. Він також використовується для підсилення аромату печеної картоплі, овочевих супів, соусів і для приготування масла із зеленню. Розмарин входить до складу прованських трав, часто використовується у французькій кухні. Чудово гармонує з часником і грибами.

Інгредієнти

Розмарин

Рецепти, в яких використовується цей продукт

[Вернуться к началу страницы]