Положення та умови

1. Загальні положення. Даний веб - сайт належить компанії McCORMICK & COMPANY, INC і підтримується компанією ТОВ «Каміс - Приправи», яка з 2011р. входить до групи компаній McCORMICK (MCCORMICK & COMPANY, INCORPORATED). Дійсні положення умови та, правила дотримання конфіденційності регламентують Ваш доступ до інформації, що публікується , посиланням, сторінкам, сервісам та іншим матеріалам , розміщеним на веб - сайті: www.kamis.ua. При використанні нашого сайту ви автоматично і безумовно погоджуєтесь із зазначеними нижче умовами, положеннями та повідомленнями, а також з усіма поправками та доповненнями, які періодично вносяться в них нашою компанією. Якщо Ви не згодні з даними умовами та положеннями, вам слід припинити

використання сайту. Дякуємо за відвідування нашого сайту.

 

2. Право власності. Все програмне забезпечення, тексти та зображення, використані або викладені на сайті, належать компанії McCormick (Далі - Компанія), її дочірнім підприємствам або іншим особам, афільованим з Компанією (далі в сукупності має назву «Афілійовані особи »). Копіювання, продаж і використання матеріалів без попередньої згоди компанії McCormick, ТОВ «Камис - Приправи » або будь-яких інших відповідних власників авторських прав забороняються. Ми стежимо за дотриманням авторських та інших прав, порушення яких переслідується за законом.

 

3. Використання в особистих цілях. Відвідування, перегляд і збереження копій сторінок сайту дозволені вам тільки для власного особистого та некомерційного домашнього використання. Ви не маєте права розповсюджувати, змінювати, копіювати, пересилати, показувати, відтворювати, публікувати, ліцензувати, створювати похідні матеріали, передавати, продавати або іншим чином використовувати зміст сайту без нашого письмового дозволу. Ви не повинні використовувати сайт для протизаконних цілей. Забороняється порушувати роботу сайту або серверів і мереж, що забезпечують роботу сайту, а також порушувати правила і норми роботи цих мереж . Забороняється робити спроби несанкціонованого доступу до комп'ютерних систем та мереж з обліковими записами, підключеним до нашого сервера за допомогою хакерських атак, розкриття паролів і за допомогою будь-яких інших засобів.

 

4.Права третіх осіб на інтелектуальну власність. Ви не маєте права використовувати Сайти для передачі матеріалу, який:

a)захищений законодавством про захист авторських прав, якщо тільки ви не є власником авторських прав або не отримали відповідного дозволу від власника авторських прав;

b)розкриває комерційну таємницю, якщо тільки ви не є її власником або не отримали дозволу від її власника;

c)порушує будь-які права на інтелектуальну власність третіх осіб, або порушує конфіденційність, або права на публічне використання інформації, що належать третім особам.

 

5. Ваша конфіденційність. Беручи справжні умови та положення і викладаючи особисту інформацію на сайтах, Ви тим самим підтверджуєте своє розуміння і прийняття нашого права на використання, збір і поширення такої інформації відповідно до Правил дотримання конфіденційності, також розміщених на нашому сайті.

 

6. Посилання. Сайт може містити посилання на сайти, що належать або керовані третіми особами. Використання сайтів, що належать третім особам, регламентується іншими положеннями та умовами. Ми не контролюємо і не відповідаємо за зміст, правила захисту конфіденційності та безпеку цих сайтів. Посилання на сайти третіх осіб наведені лише для вашої зручності і є додатковим засобом доступу до інформації, яка міститься на відповідних сайтах. Ми прямо відмовляємося від будь-якої відповідальності за точність та зміст інформації, продукцію та послуги, розміщені на сайтах третіх осіб.

 

7. Право переглядати умови користування. Ми зберігаємо за собою право вносити будь-які зміни на даному сайті в той момент, коли вважаємо це потрібним і без додаткового інформування. Всі такі зміни набувають чинності в момент їх публікації на нашому сайті. Продовження використання цього сайту після зміни даних положень і умов користування означає вашу згоду з цими змінами.

 

8. Зміна або припинення доступу та використання сайту. Ми маємо право в будь-який момент часу вносити зміни або припиняти дію сайту на тимчасовій або постійній основі, повністю або частково, так само як і відмовляти будь-яким особам у доступі до сайту або обмежувати такий доступ, як за попереднього повідомлення, так і без нього, на свій власний розсуд. Одночасно ми не несемо відповідальності за будь-яку зміну, призупинення або припинення дії сайту або будь-яких функцій Сайту.

 

9. Відсутність гарантій. Сайт, всі ПЗ і користувальницький зміст сайту можуть змінюватися і надаються за принципом "як є" і " за наявності" . Ми залишаємо за собою право в будь-який момент часу обмежити або блокувати Ваш доступ до сайту або до будь-яких його функцій і розділів. Не надаємо жодних прямих або підозрюваних гарантій будь-якого роду, в тому числі, гарантій задовільної якості, придатності для будь-яких певних цілей, відсутності порушень або незаконного привласнення прав інтелектуальної власності третіх осіб, точності та актуальності інформаційного змісту. Ми не гарантуємо доступність сайту, його безперервну або безпомилкову роботу, виправлення помилок або дефектів , так само як і відсутність на наших серверах шкідливих елементів (у тому числі вірусів). Ваше користування сайтами підтверджує вашу згоду з тим, що таке користування відбувається на ваш власний страх і ризик.

 

10. Обмеження відповідальності. Ані ТОВ "Каміс-Приправи", ані McCormick, ані її афілійовані компанії, ані будь-хто з їхніх працівників, керівників, директорів, або підрядчиків не несе відповідальності перед Вами, ні за який прямий або непрямий збиток або упущену вигоду, що виникають у зв'язку з використанням сайту за винятком випадків, коли судом буде доведено, що такі збитки були заподіяні користувачеві нами в результаті умисного порушення своїх зобов'язань.

 

11. Ваша відповідальність. Якщо ваші дії призведуть до порушення роботи даного сайту або систем, що передають матеріали даного сайту вам або іншим користувачам, ви зобов'язуєтеся взяти на себе повну відповідальність і відшкодувати всі витрати, викликані таким порушенням роботи.

 

12. Вибір права. При використанні доступу до сайту Ви погоджуєтеся з тим, що всі питання у зв'язку з цими умовами та положеннями, а також правила користування сайтом регулюються законодавством України. У разі виникнення спору сторони повинні вжити всіх заходів для вирішення будь-яких розбіжностей шляхом переговорів. У разі, якщо сторони не досягнуть угоди, спори мають бути передані на вирішення у судовому порядку відповідно до чинного законодавства.

 

13. Як з нами зв'язатися: При виникненні будь-яких питань чи пропозицій просимо зв'язатися з нами за наступною адресою:

ТОВ «КАМІС-ПРИПРАВИ»

04080, м. Київ, вул. Новокостянтинівська, 9

Тел./факс +38 (044) 277- 23- 90 (92)