Мариноване мясо бізона у мескалі з томатним соусом софріто
Тенденції в Смаках

Мариноване м'ясо бізона у мескалі з томатним соусом софріто

У цьому латиноамериканському варіанті приготування стейка, пісні і ароматні стейки з м’яса бізона маринують мескалем в поєднанні з лаймом та перцем для отримання гарячого рум’яного блюда на грилі. В поєднанні з беконом і смаженими томатам, неймовірний соус софріто дарує страві сміливі, пікантні і копчені смаки та аромати.
  • 18

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • Мескаль з лаймом і перцем:
  • Томатний Софріто*:
  • 6 середніх сливкоподібних помідорів, нарізаних на четвертинки
  • 3 ст.л мескаль, розділити
  • 1 ст.л рослинної олії
  • 1/2 ч.л Морська сіль з чорним перцем
  • 4 грубих шматки бекону
  • 3/4 склянка дрібно нарізаної жовтої цибулі
  • 1/2 склянка дрібно нарізаного чилі поблано
  • 2 ч.л Чилі гострий
  • 1 ст.л Чорний перець мелений
  • 1 ч.л мескаля*
  • 1/2 ч.л тертої цедри лайму
  • Мариноване м'ясо бізона:
  • 3 ч.л мескаля
  • 2 ст.л рослинної олії
  • 1 ч.л Sea salt with garlic and herbs
  • 450 r стейків м’яса бізона без кісток

Приготування

  • Для приготування мескаля з лаймом та перцем, змішати всі інгредієнти в невеликій посудині. Відкласти.

  • Для маринованого м’яса бізона, змішати мескаль, олію, морську сіль з часником і травами і 1 чайну ложку суміші мескалю з лаймом і перцем у великому пластиковому пакеті із застібкою. Додати стейки з м’яса бізона; добре все змішати. Поставити в холодильник на 1 годину або більше для додаткового смаку та аромату.

  • Тим часом, для томатного софріто, змішати помідори, 2 столові ложки мескаля, олії і морську сіль з часником і травами в середній ємкості. Розкласти в один шар на великій неглибокій, вкритій фольгою формі для запікання, збризканій антипригарною рідиною. Випікати, в попередньо розігрійтій до 230 °С духовці протягом 30 хвилин або доки томати не зм’якнуть і підрум’яняться. Дайте охолонути. Нарізати крупними шматками та відкласти.

  • Поки томати охолоджуються, приготувати бекон у великій сковороді на середньому вогні до утворення хрусткої скоринки. Витягти бекон. Подрібнити і відкласти в сторону. Забрати зі сковороди увесь жир, крім 2 столових ложок. Розігріти жир на сильному вогні. Додати цибулю і перець чилі поблано; готувати і перемішувати 3-4 хвилини. Додати приправу «Чилі гострий»; готувати і перемішувати ще 2 хвилини. Зняти з вогню. Перемішати з викладеними томатами, беконом і ще 1 столовою ложкою мескаля. Відкласти.

  • Витягти стейки з маринаду. Видалити залишковий маринад. Натерти стейки рештою мескаля з лаймом і перцем. Смажити стейки на грилі або сковороді при середній температурі 5 хвилин з кожного боку або до бажаного ступеня готовності. Подавати стейки з томатним софріто.