Маслини мариновані у кумині та коріандрі
Тенденції в Смаках

Маслини, мариновані у кумині та коріандрі

Такі пряні мариновані оливки дуже вдало поєднуються з цілою низкою сирів, соусів, хумусом і лавашем.
  • 15Хв

    час приготування

  • 8

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 1/3 склянка оливкової олії
  • 1/4 склянка білого винного оцту
  • Цедра половини лимона, порізана на тонкі смужки
  • 1,5 ч.л , підсмаженої і подрібненої
  • 1,5 ч.л насіння коріандру, підсмаженого й подрібненого
  • 2 зубчики часнику, дрібного нарізаного
  • 1/4 ч.л Чилі гострий
  • 3 склянки асорті оливок без маринаду

Приготування

  • У середній мисці змішайте всі складники, крім оливок, до отримання однорідної маси. Додайте оливки; перемішайте, щоб оливки були занурені в маринад. Накрийте кришкою.

  • Покладіть у холодильник на термін від 6 годин до 5 днів, час від часу перемішуючи.