Морквяно імбирний бурбонад
Тенденції в Смаках

Морквяно-імбирний бурбонад

Цей еклектичний коктейль із бурбону поєднав у собі солодкий морквяний сік, терпкий лимонад і пряну нотку імбирного пива та простого імбирного сиропу.
  • 10Хв

    час приготування

  • 9

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 1 ст.л Імбир мелений для випічки
  • 1 склянка води
  • 1/2 склянка цукру
  • Морквяно-імбирний бурбонад:
  • 85 мл морквяного соку
  • 85 мл лимонаду
  • 30 мл бурбону
  • 30 мл простого імбирного сиропу
  • 240 мл холодного імбирного пива

Приготування

  • Щоб приготувати простий імбирний сироп, покладіть імбир посередині шматка марлі. Туго зав’яжіть довгою мотузкою. Опустіть імбирний мішечок у невелику каструлю з водою і цукром і поставте на середній вогонь. Доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь; кип’ятіть на повільному вогні протягом 3 хвилин, помішуючи, щоб цукор розчинився. Заберіть із вогню. Трохи охолодіть. Покладіть на ніч у холодильник для поєднання ароматів. Заберіть мешечок. Накритий кришкою пряний сироп зберігайте в холодильнику. (Виходить 225 г)

  • Наполовину заповніть шейкер льодом. Додайте морквяний сік, лимонад, бурбон і простий імбирний сироп; струшуйте до однорідного стану й охолодження. Перелийте в 4 склянки для напоїв, наповнені льодом. Зверху в кожну склянку додайте 60 мл імбирного пива. Відразу подавайте.