Мухалябія з верблюжого молока
Тенденції в Смаках

Мухалябія з верблюжого молока

Мухалябія є традиційним близькосхідним і північно-африканським десертом. Легкий і швидкий у приготуванні, цей десерт сподобається всій вашій родині, якщо він приготовлений з верблюжого молока.
  • 25Хв

    час приготування

  • 6

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 3 склянки верблюжого молока
  • 4 ст.л меду
  • 3 ст.л аррорута (борошно з підземних пагонів або кореневищ маранти)
  • 1/2 ч.л рожевої води
  • 2 ч.л Приправа до кави та десертів
  • 3 ст.л подрібнених фісташок

Приготування

  • Помістіть верблюже молоко в каструлю, додайте мед, аррорут і приправу до кави і десертів. Змішайте до зникнення грудок

  • Поставте каструлю на слабкий вогонь і доведіть суміш до слабкого кипіння, постійно помішуючи. Повільно молоко буде згущуватися до консистенції пудингу.

  • Коли ви досягнете точки кипіння, додайте рожеву воду і продовжуйте готувати ще 1- 2 хвилини. Зніміть з вогню і трохи остудіть.

  • Розділіть суміш на 4 десертні тарілки або склянки.

  • Повністю остудіть в холодильнику протягом 3- 4 годин.Прикрасьте свою мухалябію нарізаними фісташками перед подачею.Ви також можете використовувати фрукти в якості топінгу для цього десерту