Огірки в копчено солодкому маринаді з полуницею
Тенденції в Смаках

Огірки в копчено-солодкому маринаді з полуницею

Завдяки копченим спеціям соління смакують абсолютно по-новому, всотуючи з маринаду аромат диму. У цьому рецепті, порошок карі і підкопчені на плиті спеції вносять свою лепту в незабутній смак маринованих огірків і полуниці.
  • 8

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 910 r огірків для засолювання
  • 455 r полуниць
  • 2 склянки яблучного оцту
  • 1 склянка цукру
  • 2 ст.л підкопчене
  • 1/2 ст.л підкопченої нейодованої солі
  • 2 ч.л підкопчена
  • 2 ч.л підкопченого насіння гірчиці

Приготування

  • Ретельно промийте огірки і полуницю холодною водою. Обріжте кінці огірків і поріжте їх на скибочки товщиною 0,5 см. Очистіть полуниці від хвостиків і розріжте навпіл по довжині. Покладіть огірки, полуницю і цибулю у велику скляну миску. Відкладіть

  • Змішайте решту складників у середній каструлі. Доведіть до кипіння на помірно сильному вогні, помішуючи для розчинення цукру і солі. Зменшіть вогонь; кип’ятіть на повільному вогні протягом 5 хвилин. Залиште на 5 хвилин, щоб суміш трохи охолонула. Залийте суміш огірків.

  • Покладіть у холодильник щонайменше на 2 години або до готовності для подавання на стіл.