Палома з сиропом з чилі де арбол
Тенденції в Смаках

Палома з сиропом з чилі де арбол

Палома - популярний мексиканський коктейль із текіли і газованої води зі смаком грейпфрута. Сироп з чилі де арбол додає пікантний солодкувато-гострий смак.
  • 15Хв

    час приготування

  • 14

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • Сироп з чилі де арбол:
  • Дроблений лід
  • Сироп з чилі де арбол
  • 2 склянки соку яскраво-червоного грейпфруту
  • 1 склянка білої текіли
  • 1 склянка газованої води
  • 1 склянка цукру
  • 1 склянка води
  • 8 сушених чилі де арбол, очищених від насіння
  • 1 ч.л Червоний перець солодкий
  • Палома:
  • 3 ч.л Морська сіль
  • 1/4 ч.л Червоний перець солодкий
  • 3 лайма

Приготування

  • Для сиропу з чилі де арбол змішати всі інгредієнти в невеликій каструлі. Довести до кипіння. Зменшити вогонь до середнього та варити на повільному вогні протягом 5 хвилин. Зняти з плити і дати постояти 2 години. Процідити через подвійний шар марлі або фільтр для кави. Закрити кришкою і поставити в холодильник для охолодження

  • Змішати морську сіль і червоний перець солодкий в невеликій ємності. Порізати 1 лайм на 8 частин. Змазати краї 6 келихів 2-ма скибочками лайму. Опустити краї кожного келиха в морську сіль. Заповнити келихи льодом.

  • Вичавити сік з 2 лаймів, змішати сік із сиропом з чилі де арбол у глечику. Далі влити сік грейпфрута, текілу і газовану воду. Розлити отриманий напій у келихи та прикрасити скибочками лайму.