Перець чилі фарширований чорізо
Тенденції в Смаках

Перець чилі, фарширований чорізо

Фарширований і смажений перець халапеньо нагадує страву чилі реленьо. У цьому рецепті використовується маринований перець. Начинка з мексиканської ковбаски чорізо, та подрібнений перець чилі. Це відмінна закуска.
  • 40Хв

    час приготування

  • 10

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 175 r свіжої мексиканської ковбаски чорізо
  • 1 ст.л свіжого соку лайма
  • 1 помідор "сливка", з видаленою серцевиною та розділений на чотири частини
  • 125 r приготованої лободи*
  • 1 зубчик часнику, подрібнений
  • 2 ст.л подрібненої свіжої кінзи
  • 2,5 ч.л подрібненого
  • 2 баночки (400г кожна) маринованих солодких перців, без маринаду
  • 50 r кесо фреско (мексиканського твердого коров’ячого сиру), подрібненого**
  • 125 r сметани

Приготування

  • Покласти чорізо, помідор, лободу, часник, кінзу, 2 чайних ложки подрібненого гострого перцю чилі у кухонний комбайн, закрити кришкою. Добре перемішати.

  • Покласти в кожний маринований перець по 1 чайній ложці з гіркою приготовленої суміші з чорізо, зверху посипати сиром кесо фреско. Перець викласти на форму для випікання.

  • Запікати в попередньо розігрітій до 190С° духовці протягом 10 - 15 хвилин, доки начинка не пропечеться (внутрішня температура 75Сº).

  • Змішати сметану, сік лайму та 1/2 чайної ложки подрібненого гострого перцю чилі. Подавати з чорізо та чилі.