Печиво снікердудль із карамельною начинкою і кокосовим вершковим кремом
Тенденції в Смаках

Печиво «снікердудль» із карамельною начинкою і кокосовим вершковим кремом

У цій творчій інтерпретації класичного снікердудль, печива, приправленого корицею, тісто є основою для невеличких смаколиків, наповнених карамеллю зі смаком еспресо й увінчаних кремом із кокосового молока.
  • 22

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • Коржі :
  • Карамельна начинка:
  • 1/4 склянка кокосового молока
  • 2 ч.л кавового порошку еспресо***
  • 1 упаковка (315 г) м’якої карамелі, без обгорток
  • 1/8 ч.л Морська сіль
  • 1 ч.л натурального ванільного екстракту**
  • Кокосовий вершковий крем:
  • 1/4 склянка кокосового молока
  • 1 ч.л Приправа до випічки та десертів
  • 1/2 склянка жирних вершків
  • 1,5 склянка борошна
  • 1 ст.л цукру
  • 1 ч.л натурального ванільного екстракту**
  • 1/4 склянка порізаних ірисок
  • 2 ч.л Приправа до випічки та десертів
  • 1 ч.л крему тартар (винного камню)*
  • 1/2 ч.л харчової соди
  • 3/4 склянка цукру
  • 1/2 склянка (1 пачка) м’якого вершкового масла
  • 1 яйце
  • 1 ч.л натурального ванільного екстракту**

Приготування

  • Для приготування коржів у середній мисці змішайте борошно, приправу до випічки та десертів, винний камінь і харчову соду. Відкладіть У великій мисці збийте цукор із маслом електроміксером на середній швидкості до легкого і пухкого стану. Додайте яйце й ванільний екстракт; добре перемішайте. Поступово додавайте суміш борошна, збиваючи далі на низькій швидкості до отримання однорідної маси. Покладіть у холодильник на 1 годину.

  • Збризніть форми для мафінів антипригарним кулінарним спреєм. Щільно викладіть по 2 чайні ложки тіста печива на дно кожної форми. Випікайте в попередньо розігрітій до 180°С духовці протягом 10-15 хвилин або до золотаво-коричневого кольору. 1 хвилину остудіть на решітці. Доки печиво тепле, мірною ложкою зробіть заглибину посередині кожного коржа. Повністю охолодіть.

  • Щоб приготувати карамельну начинку, в середній мисці розігрійте в мікрохвильовій печі кокосове молоко у високому режимі протягом 30 секунд або до кипіння. Додайте порошок еспресо. Додайте карамельки й морську сіль. Поставте у мікрохвильову піч на високий режим на 1 хвилину, починаючи помішувати через 30 секунд, або доки не розплавляться карамельки. Обережно додайте ванільний екстракт. Трохи охолодіть. Вилийте або витисніть начинку із трубки в заглибину кожного коржа печива. Повністю охолодіть.

  • Для приготування кокосового крему в невеликій мисці змішайте кокосове молоко й приправу до випічки та десертів. Відкладіть У великій мисці збийте вершки, цукор і ванільний екстракт електроміксером на середній швидкості до утворення середньої піни. Поступово вливайте суміш кокосового молока, збиваючи до утворення густої піни. Прикрасьте десерти збитими вершками і хрумкими шматочками ірисок.