Яловичина тушкована з гарбузом тапіокою і бананами для смаження по латиноамериканськи
Тенденції в Смаках

Яловичина тушкована з гарбузом, тапіокою і бананами для смаження по-латиноамериканськи

Санкочо — це латиноамериканське рагу, яке подають за особливої нагоди, на свята й вихідні. Хоча у кожній країні його готують по-своєму, рецепт зазвичай містить ситне м'ясо і тропічні овочі, як-от тапіока і банани для смаження, приготовані на повільному вогні у пікантному заправленому бульйоні. Підкопчені гомілка й паприка надають страві характерного копченого смаку.
  • 16

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 2 ст.л рослинної олії
  • 2 ч.л Орегано
  • 1,5 ч.л , мелена**
  • 2 копчені гомілки (близько 455 г)
  • 3 склянки нарізаного кубиками західно-індійського пляшкового гарбуза (калабаш) без шкірки і насіння *** (кубики товщиною 2,5 см)
  • 2,5 склянка нарізаної кубиками свіжої або розмороженої тапіоки без шкірки ** (кубики товщиною 2,5 см)
  • 2 зелених банани , порізані на шматки товщиною 2,5 см й очищені від шкірки (приблизно 2,5 склянки)
  • 1/3 склянка порізаної свіжої кінзи,окремо
  • 1,36 кілограм передньої частини яловичої лопатки без кісток*, обрізаної і порізаної на кубики товщиною 2,5 см
  • 1 середня крупніше нарізана цибулина
  • 1 великий зелений болгарський перець, порізаний на кубики товщиною до 1,5 см
  • 2 шт. Лаврове листя
  • 5 1/4 склянка курячого бульйону
  • 1 банка (170 г) томатної пасти
  • 1 ст.л Червоний перець солодкий
  • 2 ч.л Морська сіль з чорним перцем

Приготування

  • На середньому вогні розігрійте олію у великій чавунній каструлі місткістю 7-9 л. По частинах додайте яловичину; готуйте 8 хвилин або доки яловичина не підрум’яниться з усіх боків. Заберіть яловичину з каструлі. Відкладіть

  • У каструлі розмішайте цибулю, болгарський перець і лаврові листки; готуйте, помішуючи, 5 хвилини або доки овочі дещо зм’якнуть. Покладіть яловичину знову в каструлю.

  • Додайте бульйон, томатну пасту і приправи; добре перемішайте. Додайте гомілки, овочі й 1 столову ложку кінзи. Доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь до помірно слабкого; накрийте кришкою і кип’ятіть на повільному вогні 3-3,5 години або доки м’ясо й овочі не зм’якнуть. Зверху посипте рештою кінзи.