Англійський мятний соус
Основний інгредієнт

Англійський м'ятний соус

Англійський м'ятний соус традиційно подається до смаженої баранини, щоб злегка пом'якшити її запах, смак і жирну маслянисту корочку. Цей соус можна подавати не тільки з бараниною, він також добре смакує з іншим м'ясом, наприклад, ягням або птахом.
  • 25Хв

    час приготування

  • 5

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 4 ст.л Mint
  • 1 ч.л цукру
  • 3-4 ст.л винного оцту
  • 2 ст.л води
  • за смаком Морська сіль

Приготування

  • Доведіть оцет до кипіння в маленькій каструлі, додайте цукор і м’яту. Відставте, дайте настоятись протягом 10 хвилин, потім перемішати і нагрівайте знову протягом 30-60 секунд. Відставте ще на 10 хвилин. Додайте більше цукру або трохи морської солі або води, в залежності від того, наскільки солодкий ви хочете соус.