Фініковий сироп з перцем
Тенденції в Смаках

Фініковий сироп з перцем

Екзотичний та пряний, цей сироп – ідеальна суміш гострого перцю та м’яких, солодких фініків Меджул. Подавайте його до морозива, гарячої вівсянки, пряного торту та інших страв.
  • 5Хв

    Час підготовки

  • 3

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 6 цілих фініків Меджул, без кісточок і нарізаних (приблизно 1/2 склянки)
  • 1/2 ч.л Чорний перець мелений
  • 1 склянка окропу

Приготування

  • Замочити фініки з перцем в окропі у закритій маленькій посудині на 30 хвилин або доки фініки не зм’якнуть.

  • Викласти фініки шумівкою в чашу блендера, залишаючи воду. Закрити кришку блендера. Без центральної кришки блендера і ввімкнувши його на високій швидкості, поступово додавати 1/2 та 3/4 склянки води з запарених фініків. Повністю закрити кришку блендера. Змішувати 2-3 хвилини на високій швидкості, або доки маса не стане м’якою.

  • Зберігати сироп у тісно закритому чистому контейнері у холодильнику до подачі.