Чашка бульону Кімчі з розсипчастим рисом і смаженим яйцем
Тенденції в Смаках

Чашка бульону «Кімчі» з розсипчастим рисом і смаженим яйцем

Насолодіться бульйоном з яйцем у корейському стилі. Вогняний свіжий соус Самбал разом з імбиром та часником додають цьому теплому бульйону глибини смаку, що є чудовою основою для нарізаної капусти та хрусткого смаженого рису. А смажене яйце зверху буде завершальним шаром гастрономічного задоволення.
  • 30Хв

    Час підготовки

  • 14

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 2 ст.л кунжутної олії, поділити
  • 3/4 склянка тонко нарізаної редиски
  • 2 склянки вареного білого жасминового рису
  • 5 яєць
  • Рослинна олія для смаження
  • Морська сіль
  • 1 маленька головка пекінської капусти, почищена і грубо нарізана (приблизно 10 склянок)
  • 1 пучок зеленої цибулі, почищеної та нарізаної на шматки по 1,3 см (приблизно 1 склянка)
  • 2 ст.л тонко нарізаного свіжого часнику
  • 2 ст.л свіжого натертого імбиру
  • 2 ст.л томатного соусу
  • 2 ч.л Червоний перець солодкий
  • 4 склянки не соленого курячого бульйону
  • 1/4 склянка рибного соусу Вогняний свіжий соус Самбал, поділити

Приготування

  • Розігріти 1 столову ложку кунжутної олії у великій чавунній каструлі при температурі вище середньої. Додати капусту та зелену цибулю; готувати та помішувати, поки овочі не зм’якнуть, приблизно 5 хвилин. Додати часник, імбир, томатну пасту та червоний перець; готувати та помішувати поки часник не стане золотистим, приблизно 2 хвилини. Додати бульйон, рибний соус і 1 столову ложку Вогняного свіжого соусу Самбал; довести до кипіння. Варити протягом 5 хвилин, час від часу помішуючи. Додати редиску; готувати 8 хвилин, або поки овочі не зм’якнуть, час від часу помішуючи. Відставити з плити.

  • Розігріти олію шаром в 1,3 см на великій сковорідці при температурі вище середньої. Смажити варений рис порціями доки він не стане золотистий і хрусткий, приблизно по 2 хвилини на кожну партію, перевертаючи один раз. Вийняти рис шумівкою на деко вистелене паперовими рушниками, щоб просушити. За бажанням, присипати рис морською сіллю.

  • Розігріти 1 столову ложку кунжутної олії на великій сковорідці при середній температурі. Влити яйця на сковорідку. Готувати яйця доки білок не затвердіє, а жовток залишатиметься рідким, приблизно 5-6 хвилин. Якщо білок ще не приготувався – накрити сковорідку кришкою і готувати ще 1-2 хвилини.

  • Розлити бульон у 5 порційних тарілок. Зверху викласти смажений рис та яйце. За бажанням подавати з додатковою порцією Вогняного свіжого соусу Самбал