Яєчні жовтки витримані в соєво імбирному соусі
Тенденції в Смаках

Яєчні жовтки, витримані в соєво-імбирному соусі

Швидко замаринувати яєчні жовтки насправді дуже легко. Витримані у соєвому соусі, часниковому порошку та імбирі жовтки готові до вживання вже за 6 годин з салатом Ґадо Ґадо і креветковими тостами. Просто легенько проколіть жовток виделкою і нехай він витече у салат.
  • 5Хв

    Час підготовки

  • 4

    Інгредієнти

Інгредієнти

Приготування

  • Вимішати соєвий соус із спеціями у середнього розміру посудині. Обережно додати жовтки. Закрити кришкою і помістити у холодильник на 4-6 годин, або на довше, щоб отримати твердіший жовток.