Журавлино яблучний пунш
До солодких страв і напоїв

Журавлино-яблучний пунш

  • 15Хв

    час приготування

  • 6

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 1 ? 75 мілілітр пляшки червоного вина
  • 600 мл журавлинного соку
  • 300 мл яблучного соку
  • 2 ст.л цукрової пудри
  • 1 пакет Приправа до глінтвейну "Хвилинка"
  • Гарнір: нарізаний апельсин, нарізане яблуко

Приготування

  • Помістіть всі інгредієнти у велику каструлю. Підігрійте рідину, не доводячи до кипіння і тримайте цю температуру протягом 10 хвилин, періодично помішуючи.

  • Додайте в пунш нарізані фрукти для прикраси.