Окрошка на квасі
Кухні світу

Окрошка на квасі

  • 15Хв

    час приготування

  • 12

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 200 r відварного курячого м’яса
  • 1 ст.л сметани
  • 2 ч.л Гірчиця з хріном
  • 1 ч.л Морська сіль
  • 2 відварені яйця
  • 4-6 шт. редиса
  • 1 великий огірок
  • Пучок зеленої цибулі
  • Декілька гілочок кропу
  • 4 шт. відварених картоплин
  • Хрін, за смаком
  • 1 літр квасу

Приготування

  • Подрібнити зелену цибулю та кріп, трохи посолити морською сіллю і розім’яти до соку.

  • Нарізати дрібними кубиками картоплю, куряче м’ясо (ковбасу), яйця, огірок, редис. Все перемішати у мисці.

  • У 4 глибокі тарілки помістити усі підготовлені інгредієнти, додати сметану, гірчицю, хрін, за смаком і ретельно перемішати, залити квасом.