Дорада смажена зі спаржею  мигдальним горіхом і лимонним соусом з кропом
Основний інгредієнт

Дорада смажена зі спаржею, мигдальним горіхом і лимонним соусом з кропом

Всі спеції , трави і приправи в рецепті були випробувані професіоналами на ресторанній кухні, тому ми можемо гарантувати ідеальний результат .
  • 13

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 4 шт. філе доради
  • 4 щіпки Seasoning for fish bag
  • 4 щіпки Морська сіль
  • 1 ст.л Російська гірчиця
  • кріп
  • 1 щіпка борошна ( вищого ґатунку)
  • 4 ст.л рослинної олії
  • 12 шт. зеленої спаржі
  • 1 шт. середньої моркви
  • 1 щіпка мигдальних горіхів
  • 1/2 шт. лимона
  • 2 ст.л розтопленого масла
  • 2 ст.л рідкого квіткового меду

Приготування

  • У філе доради видалити кісточки, обсушити паперовим рушником , посипати приправою до риби, запанірувати в борошні.

  • Викласти на розігріту сковороду з рослинним маслом і обсмажувати рибу з двох боків до золотистого кольору, потім накрити кришкою і відставити на 10 хвилин.

  • Спаржу очистити, залишивши пагони і видаливши тверді кінчики. У каструлі закип’ятити воду, посолити, покласти туди на 3 хвилини спаржу і моркву.

  • Для соусу: в мисці для мікрохвильової печі злегка розтопити вершкове масло, додати мед , кріп, сік половини лимона і гірчицю Kamis .

  • У тарілку викласти гарнір зі спаржі і моркви, додати мигдальний горіх. Поруч викласти обсмажену рибу і злегка полити лимонним соусом. Приємного апетиту.