Курячі стегна запечені з розмарином і картоплею
Основний інгредієнт

Курячі стегна, запечені з розмарином і картоплею

Всі спеції , трави і приправи в рецепті були випробувані професіоналами на ресторанній кухні , тому ми можемо гарантувати ідеальний результат .
  • 30Хв

    час приготування

  • 8

    Інгредієнти

Інгредієнти

Приготування

  • Курячі стегна натерти маслом , приправою для курки , часником і сумішшю перців , перекласти в миску і маринувати 20 хвилин.

  • Викласти курячі стегна на деко і запікати в духовці до готовності, розігрітій до 160° C, протягом 30-40 хвилин.

  • Картоплю відварити до готовності 10-15 хвилин, охолодити, розрізати на 2 частини, замаринувати з маслом, розмарином і морською сіллю протягом 10 хвилин. Потім обсмажити на сковороді до золотистої скоринки.

  • Подавати курячі стегна разом з картоплею. Приємного апетиту.