Великоднє печиво
До свят та особливих подій

Великоднє печиво

Це легке фруктове печиво ідеально підходить для подарунків на Великдень, яке цікаво буде зробити разом з дітьми.
  • 45Хв

    час приготування

  • 10

    Інгредієнти

Інгредієнти

Приготування

  • Попередньо розігрійте духовку до 170 ° С ,

  • Збийте цукрову пудру з ваніллю і кардамон та вершкове масло. Додайте яєчний жовток, та перемішайте.

  • Просійте борошно і додайте в суміш разом з імбиром, корицею , смородиною та цукатами. Додайте молоко , щоб зробити густе тісто.

  • Розкачайте тісто і виріжте печиво, використовуючи великодні тематичні різаки. Покладіть на змащене або антипригарне деко і випікайте протягом 15 хвилин.

  • Вийміть печиво з духовки і змажте щіточкою яєчним білком. Посипте цукровою пудрою з ваніллю і кардамоном, і випікайте ще протягом 5-10 хвилин.

  • Печиво можна прикрасити льодовими кульками, попередньо приготованими з використанням королівської цукрової пудри і харчового барвника.