Інгредієнти
- 450 r фаршу яловичини
- 1 столова ложка плюс 1 чайна ложка окремо
- 1/2 склянка тертого сиру чеддер
- 4 булочки для гамбургерів, розрізаних навпіл
- 1/4 склянка майонезу
- 8 маленьких листів салату
- 2 помідори, нарізаних
час приготування
Інгредієнти
Змішайте яловичий фарш, 1 столову ложку приправи і сир у середній мисці. Розкладіть на 8 частин.
Викладіть на решітку барбекю та готуйте на середньому вогні або готуйте в сковороді від 3 до 4 хвилин з кожного боку або до готовності
Змішайте майонез і 1 чайну ложку приправи в маленькій мисці. Змастіть булочки, зверху викладіть підсмажений на грилі фарш, зверху викладіть листя салату та скибочки помідорів.