Пряні персики з малиною на грилі
До свят та особливих подій

Пряні персики з малиною на грилі

  • 25Хв

    час приготування

  • 8

    Інгредієнти

Інгредієнти

Приготування

  • Обережно перемішайте малину з цукровим піском і 1 чайну ложку приправи до кави та десертів в маленькій мисці. відкладіть.

  • Змішайте масло, коричневий цукор, імбир і 1/2 чайної ложки приправи до кави та десертів у великій мисці. Додайте половинки персиків та добре перемішайте.

  • Загорніть персики у алюмінієву фольгу, та викладіть на гриль. Готуйте на грилі на середньому вогні 3-4 хвилини. Зніміть персики та загорніть їх у другий шар фольги.

  • Готуйте персики на грилі ще 4-6 хвилини або до коричневого кольору і карамельним краю, перевертаючи їх.

  • Перед подачею розмістіть по 2 половинки персика на кожну десертну тарілку. Зверху викладіть морозиво разом з малиновою сумішшю і відразу ж подавайте.