Інгредієнти
- 2 склянки малини
- 1 ч.л цукру
- 1 ½ Приправа до кави та десертів
- 1/4 склянка розтопленого вершкового масла
- 2 ч.л коричневого цукру
- 1 ч.л Імбир мелений для випічки
- 4 персики, з видаленою кісткою та розрізані навпіл
- 470 r ванільного морозива
час приготування
Інгредієнти
Обережно перемішайте малину з цукровим піском і 1 чайну ложку приправи до кави та десертів в маленькій мисці. відкладіть.
Змішайте масло, коричневий цукор, імбир і 1/2 чайної ложки приправи до кави та десертів у великій мисці. Додайте половинки персиків та добре перемішайте.
Загорніть персики у алюмінієву фольгу, та викладіть на гриль. Готуйте на грилі на середньому вогні 3-4 хвилини. Зніміть персики та загорніть їх у другий шар фольги.
Готуйте персики на грилі ще 4-6 хвилини або до коричневого кольору і карамельним краю, перевертаючи їх.
Перед подачею розмістіть по 2 половинки персика на кожну десертну тарілку. Зверху викладіть морозиво разом з малиновою сумішшю і відразу ж подавайте.