Святкове новорічне печиво зі спеціями
До свят та особливих подій

Святкове новорічне печиво зі спеціями

  • 30Хв

    час приготування

  • 11

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 2,5 склянка борошна
  • 1/2 ч.л екстракту ванілі
  • Різнокольорові харчові барвники
  • 1 ч.л соди для випічки
  • 1,5 склянка цукру
  • 1 склянка вершкового масла, розм’якшеного
  • 2 ч.л екстракту ванілі
  • 1,5 ч.л Приправа до випічки та десертів
  • 1/4 ч.л Морська сіль
  • 1 склянка кондитерського цукру
  • 3 ч.л молока

Приготування

  • Змішайте борошно, харчову соду, приправу до випічки та десертів і морську сіль в мисці середнього розміру. Відкладіть. Збийте цукор і масло у великій мисці електричним міксером на середній швидкості до легкого і пухнастого стану. Додати яйце і ванільний екстракт; добре перемішати. Поступово вмішати в суміші борошно на низькій швидкості, щоб добре перемішалося. Поставте тісто в холодильник для охолодження на 2 години або на ніч.

  • Розігріти духовку до 190°С. Розкачайте тісто на, злегка посипаній борошном, поверхні * до товщини в 3мм. Нарізати тісто в улюблених формочках. Помістіть на попередньо змащене деко для випічки.

  • Випікати від 8 до 10 хвилин або до появи трохи коричневої кольору. Охолодіть на деку приблизно 1 хвилину. Вийміть формочки з деко на решітку і дайте їм повністю охолонути.

  • Для глазурі змішайте всі інгредієнти, крім харчових барвників (перемішайте, якщо необхідно додайте більше молока, для більш прозорої глазурі або цукру для більш згущеної). Помістіть невелику кількість глазурі в неглибокі маленькі миски, використовуючи одну миску для кожного бажаного кольору. Додайте відповідні барвники (згідно інструкції), перемішайте, доки бажаний відтінок не буде досягнуто.

  • За допомогою чайної ложки нанесіть глазур на печиво. Вкрийте фольгою решітку та помістіть на неї змащене печиво, щоб дати йому просушитись. Щоб додати декоративні деталі печиву, помістіть глазур в пластиковий пакет, зробіть крихітний надріз в кутку пакета. Видавте глазур через отвір в поліетиленовому пакеті, щоб прикрасити печиво.