Інгредієнти
- 1 пакет Шашлик приправа до м’яса
- 600 r свиного філе
- 4 ст.л оливкової олії
- 4 щіпки Морська сіль
- 3 ст.л Російська гірчиця
Інгредієнти
600 г свинячого філе нарізати великими кубиками або на порційні стейки товщиною 3-4 см. Приготувати маринад, змішавши приправу до шашлику, 4 ст.л. оливкової олії та 3 ст.л. «Російської гірчиці» Kamis.
Замаринувати м’ясо в маринаді і відкласти в прохолодне місце на 2 години, а краще на ніч.
Нанизати м’ясо на шампури, посолити, смажити на мангалі або на сковороді 10-13 хвилин. Подавати з овочами гриль, томатним соусом і маринованим червоним луком