Інгредієнти
- 2 ст.л для начинки
- 100 r цуку
- 150 r пшоничного борошна
- 100 r цукру
- 1 яєчний жовток
- 75 r вершкового масла
- 1/2 ч.л солі
- Для начинки:
- 1,5 кілограм яблук
- 100 r вершкового масла
час приготування
Інгредієнти
Борошно, вершкове масло, сіль і цукор розітріть до утворення крихти, додайте жовток і перемішайте.
У антипригарній формі з високими краями і діаметром близько 24 см розтопіть вершкове масло з цукром.
Очистіть яблука. Наріжте на четвертинки і розмістіть їх у формі з маслом. Додайте мелену корицю Kamis.
Гасіть яблука, доки не почне утворюватися карамель.
Розкачайте тісто по діаметру форми. Обережно накрийте яблука тістом. Зробіть в тесті кілька отворів.
Випікайте 20 хвилин при температурі 210 ° С до утворення світло-золотистої скоринки. Накрийте форму блюдом для сервірування, швидко переверніть, посипте цукровою пудрою Kamis і подавайте на стіл.