Шоколадний брауні
До солодких страв і напоїв

Шоколадний брауні

  • 50Хв

    час приготування

  • 14

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 100 r гіркого шоколаду
  • 100 r гіркого шоколаду
  • 100 r вершкового масла
  • 170 r вершкового масла
  • 400 r цукру
  • 400 r цукру
  • 3 яйця
  • 3 яйця
  • 1 ст.л Приправа до випічки та десертів
  • 1 ст.л Приправа до випічки та десертів
  • 1 склянка борошна
  • 1 склянка борошна
  • 200 r шоколадної глазурі
  • 200 r шоколадної глазурі

Приготування

  • Розтопіть шоколад і масло в невеликій каструльці на плиті або в микрохвильовці. Помішуйте, доки шоколад повністю не розплавиться. Додайте цукор, розмішайте. Додайте яйця і ½ столової ложки приправи до випічки і десертів, потім борошно. Все ретельно перемішайте.

  • Викладіть тісто у форму 22х33 см. Випікайте при температурі 180 °С 35 хвилин. Вийміть з духовки і охолодіть.

  • Доки брауні охолоджуються, змішайте шоколадну глазур і ½ приправи до випічки та десертів, яка залишилася в невеликій каструлі, поставте на вогонь і доведіть до кипіння. Змастіть охолонувший брауні шоколадною глазур’ю і розріжте його на квадрати.

  • Поки брауні охолоджуються, змішайте шоколадну глазур і ½ приправи до випічки та десертів, яка залишилася в невеликій каструлі, поставте на вогонь і доведіть до кипіння. Змастіть охолонувший брауні шоколадною глазур’ю і розріжте його на квадрати.