Борщ український
Кухні світу

Борщ український

  • 1год

    час приготування

  • 16

    Інгредієнти

Інгредієнти

Приготування

  • М’ясо вимити, покласти в каструлю, залити холодною водою і зварити до готовності. Нарізати кубиками картоплю, і додати в бульйон, разом з приправою хмелі-сунелі.

  • На сковороді обсмажити буряк, нарізаний соломкою. Додати цибулю і моркву, нарізані кубиками, та обсмажити до золотистого кольору. Додати томатну пасту і помідори натерті на тертці (без шкірки). Після того, як помідори трохи загуснуть влити склянку бульйону. Туди ж додати болгарський перець, порізаний кубиками і тушити 10 хвилин.

  • Тим часом пошаткувати капусту.

  • Коли картопля в бульйоні вже готова, додати підсмажені овочі та капусту, лавровий лист, морську сіль та готувати ще 5 хвилин.

  • Розливаючи в тарілки, покласти в борщ сметану і посипати дрібно нарізаною зеленню петрушки та поперчити, за смаком.