Інгредієнти
- 2 лаваша
- 1 щіпка Чорний перець мелений
- 2 курячі грудки
- 1/4 китайської капусти
- 1 огірок
- 1 болгарський перець
- 100 мл натурального йогурту
- 4 ст.л оливкової олії
- 2-3 ст.л Приправа Арабська (Маракеш)
- 2 щіпки Морська сіль
час приготування
Інгредієнти
Порізати курку на смужки, посипати арабською приправою, додати 2-3 столові ложки оливкової олії і перемішати.
Капусту, цибулю, огірки і болгарський перець нарізати тонкими смужками, додати столову ложку оливкової олії, морську сіль і свіжо змелений перець, добре перемішати.
Лаваш розділити так, щоб утворилася кишеня і покласти на 5 хвилин у попередньо розігріту духовку до 180 °С.
М’ясо підсмажити на сковорідці протягом 5 хвилин.
Соус: змішати йогурт з ложкою арабської приправи, приправити морською сіллю.
У кишені з лавашу викласти м’ясо та овочі, полити соусом. Смачного!