Кебаб
Кухні світу

Кебаб

  • 30Хв

    час приготування

  • 10

    Інгредієнти

Інгредієнти

Приготування

  • Порізати курку на смужки, посипати арабською приправою, додати 2-3 столові ложки оливкової олії і перемішати.

  • Капусту, цибулю, огірки і болгарський перець нарізати тонкими смужками, додати столову ложку оливкової олії, морську сіль і свіжо змелений перець, добре перемішати.

  • Лаваш розділити так, щоб утворилася кишеня і покласти на 5 хвилин у попередньо розігріту духовку до 180 °С.

  • М’ясо підсмажити на сковорідці протягом 5 хвилин.

  • Соус: змішати йогурт з ложкою арабської приправи, приправити морською сіллю.

  • У кишені з лавашу викласти м’ясо та овочі, полити соусом. Смачного!