час приготування
Інгредієнти
Очистіть перці від перегородок, насіння і стебла, розріжте на половинки і поставте в попередньо розігріту до 180° духовку та готуйте протягом 10-15 хвилин.
Налийте в сковорідку оливкову олію. Дрібно наріжте часник і цибулю та додайте їх в розігріту олію. Смажте на середньому вогні до золотисто-коричневого кольору.
Подрібніть зерна кумина в ступці або кавомолці
Очистіть готовий перець від шкірки. Додайте всі інгредієнти (крім олії і цибулі) в блендер і подрібніть. Тепер додайте смажену цибулю і часник (разом з олією, в якій все це смажилось) і знов увімкніть блендер.
Викладіть махаммару в миску і подавайте соус при кімнатній температурі з трикутною пітою. Насолоджуйтесь!