Інгредієнти
- 500 r фаршу
- 2 ч.л Морська сіль з травами
- 1 ч.л Приправа до м’яса
- 2 баклажани
- 2 картоплі
- 1 цибулина
- 2 зубчики часнику
- 200 r сиру Чеддер
- 400 r вершків або густої сметани
- 2 ст.л томатної пасти
- 2 ст.л борошна
Інгредієнти
Цибулю дрібно порізати і обсмажити на олії до прозорості. Пропустити часник через землянку і додати до цибулю .
Покласти на сковороду фарш, додати приправу Kamis до м’яса, перемішати з цибулею і часником і смажити на повільному вогні. За 5 хвилин до готовності додати томатну пасту. Викласти готовий фарш в салатницю .
Картоплю почистити і відварити цілою. Потім порізати кружальцями.
Борошно трохи посмажити на сковороді. Додати вершки або сметану та морську сіль з травами і проварити .
Баклажани порізати кружальцями і посолити.
Викласти на деко шарами м’ясний фарш, баклажани, картоплю. Полити сметанним або вершковим соусом. Потрусити зверху тертим сиром Чеддер. Запікати до утворення золотистої скоринки. Смачного!