Оладки на кефірі з яблуками
Кухні світу

Оладки на кефірі з яблуками

  • 35Хв

    час приготування

  • 8

    Інгредієнти

Інгредієнти

  • 500 r знежиреного кефіру
  • 1/2 склянка цукру
  • 2 яйця
  • 1/2 ч.л соди
  • 2 склянки пшеничного борошна
  • Яблука за смаком
  • щіпка Морська сіль
  • 1 ч.л Приправа до кави та десертів

Приготування

  • Для приготування оладків необхідно збити яйця з цукром, з’єднати з кефіром, додати морську сіль Kamis.

  • Потім додати соду, борошно і ще раз все перемішати - тісто має вийти легким, пишним, напівгустим.

  • Яблука порізати дрібними скибочками.

  • Тісто розлити ложкою в гарячу сковороду, з нагрітою рослинною олією. На поверхню млинців швидко і красиво розкласти скибочки яблук, притиснути їх ложкою. Коли нижній край оладок зарум’яниться, оладки перевернути. Зняти їх зі сковороди, покласти на блюдо.

  • Перед подачею посипати приправою до кави та десертів Kamis. Смачного!