Інгредієнти
- 500 r знежиреного кефіру
- 1/2 склянка цукру
- 2 яйця
- 1/2 ч.л соди
- 2 склянки пшеничного борошна
- Яблука за смаком
- щіпка Морська сіль
- 1 ч.л Приправа до кави та десертів
час приготування
Інгредієнти
Для приготування оладків необхідно збити яйця з цукром, з’єднати з кефіром, додати морську сіль Kamis.
Потім додати соду, борошно і ще раз все перемішати - тісто має вийти легким, пишним, напівгустим.
Яблука порізати дрібними скибочками.
Тісто розлити ложкою в гарячу сковороду, з нагрітою рослинною олією. На поверхню млинців швидко і красиво розкласти скибочки яблук, притиснути їх ложкою. Коли нижній край оладок зарум’яниться, оладки перевернути. Зняти їх зі сковороди, покласти на блюдо.
Перед подачею посипати приправою до кави та десертів Kamis. Смачного!